Budaörsi Squash Központ logó

Edzők

Lőrinczi Attila

1996-ban szereztem testnevelő tanári diplomát a Testnevelési Egyetemen. 2000 óta van squashoktatói képesítésem, az elmúlt években természetesen több továbbképzésen is részt vettem. Ezek közül a legjelentősebb, 2008-ban az ESF (Európai Squash Szövetség) által szervezett 1.szintű oktatói tanfolyam, valamint 2015-ben a 3. szintű edzői tanfolyam elvégzése. Számomra nagyon fontos, hogy tanítványaimat a leghitelesebb technikai, taktikai és kondicionális képzésben tudjam részesíteni, ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy az ember maga is folyamatosan tanuljon!

Versenyzői

Edzői

Egyéni edzéseken kívül csapatok felkészítésével is foglalkozom. Az Aktív SE-nek és a Top Ground SE-nek is én voltam az edzője. Jelenleg pedig az On Line SCE csapatát edzem.

Edzői pályafutásom legnagyobb sikerének tartom, hogy 2009-ben kineveztek a felnőtt férfi, -női és az U19-es utánpótlás válogatott szövetségi kapitányává.

Edzői Arc Poeticám

Arra törekszem, hogy kezdő, haladó és versenyző tanítványaim technikai, taktikai és kondicionális képességei az adott szinten egymással összhangban fejlődjenek. Az egyéni motivációkat szem előtt tartva építem fel az edzéseket. Sok tanítványomat készítettem és készítem fel mind a mai napig különböző szintű versenyekre, melyek mindig plusz ösztönző erőt jelentenek a számukra. 

Telefonszám: +36 70 457-7745
E-mail cím: lorinczia.73@gmail.com


Horváth Tibor

Sziasztok Horváth Tibi vagyok, 30 éve űzöm e sportot, hol eredménytelenül, hol eredményesen (senior magyar bajnok egyéniben és csapatban). De nem az a lényeg, hogy mit érsz el ebben a sportban, hanem, hogy mit kapsz tőle! Rengeteg barátot, kapcsolatot, sok sok kitartást, egészséges életmódot, megedz fejben és fizikálisan is. Itt a Budaörsi Squash Központban kiváló edzők segítik megérteni, megszeretni, megtanulni e csodás sportot! Várunk szeretettel!


Szüts Dániel

Várom  – korosztálytól függetlenül – a fallabda/ squash iránt érdeklődő amatőr, illetve a sportot versenyszerűen űző játékosokat egyaránt! Ha csak mozgásra vágysz, vagy éppen fogyni akarsz vagy egy olyan játékot keresel, mely szellemileg és testileg is aktívan feltölt, akkor  – ne habozz – keress meg!
Fallabda sportedző képesítetéssel rendelkezem. Legjobb eredmény magyar ranglista 8. helyezett. Szlovák Junior Open II. helyezett. Horváth Junior  Open III. helyezett. Jelentkezni a +36309503020 as telefonszámon vagy a szuts_deni@hotmail.com email címen tudsz.